Fii cea mai admirată versiune a ta!

Costumul este un accent al personalității bărbatului cotidian și totodată cel mai personal obiect din garderoba sa.

Ce primești?

Garderobă eficientă

Pentru că știm cât de important este timpul pentru tine, „intrăm” în garderoba ta și o clădim împreună, pentru a fi eficientă și a te învălui în cea mai bună și frumoasă versiune a ta.

Aprecierea celor din jur și incredere de sine

O astfel de versiune se bucură de multă admirație și apreciere. Ea inspiră și, mai mult decât orice, îți oferă încrederea de care ai nevoie în fața provocărilor cotidiene.

Succesul personal

Încrederea de sine reprezintă principalul ingredient în atingerea succesului personal, indiferent de cum ai defini succesul.

Produse

Gorunn navy suit
Gorunn grey suit

Cu atenție deosebită la detalii, navigăm împreună printre țesături, culori și modele unice, pentru a potența reflecția personalității tale.

Gorunn navy suit

Despre noi

Gorunn consultant 04

Modul în care bărbatul modern se îmbracă a devenit unul dintre cei mai importanți piloni de comunicare non-verbală. Fiecare postură a individului a devenit o parte integrantă dintr-o identitate care se dezvoltă perpetuu.

Nu suntem croitori și nici designeri vestimentari. Suntem șlefuitori de personalitate masculină pentru că acum mai mult decât niciodată, haina nu mai este o acoperire de sine, ci o adevărată descoperire de sine.

Gorunn consultant 06

Despre brand

Gorunn a apărut destul de firesc. Acesta nu reprezintă doar o specie a stejarului şi un lemn puternic, de esenţă tare, ci şi un simbol românesc. Creşte lent, dar o face organic. Îşi acceptă procesul creşterii, deoarece ştie că acesta îi va aduce o maturitate plină de asumare şi stabilitate.

Consider că există o legătură strânsă între arbore şi om. Asta fiindcă fiecare individ creşte unic şi este imperfect. Diferenţa, în schimb, este că arborele se acceptă aşa cum e şi nu aşteaptă validare şi confirmare din exterior.

Acesta este crezul Gorunn. Despre asta e bărbatul Gorunn.

El ştie că este imperfect, dar se acceptă aşa cum e. În schimb, alege să poarte hainele care îl reprezintă şi perfect aliniate contextului spre care se îndreaptă.

Asta fiindcă e capabil de a-şi impune să fie cea mai bună şi frumoasă versiune a sa în fiecare zi. El nu o face pentru că îşi doreşte să impresioneze pe cineva. El ştie că nu are de demonstrat nimic nimănui. Decât sie însuşi.

Showroom

Locație

PIAȚA AVRAM IANCU NR. 3 CLUJ-NAPOCA (HOTEL BEYFIN)

Program

L-V: 10:00–20:00 S: 10:00–18:00

Ce spun oamenii despre noi

Întrebări frecvente

Prețul diferă în funcție de țesătură și opțiunile alese. Prețul de pornire pentru un costum din două piese este de 2.850 lei.

Crearea costumului durează între 4 și 6 săptămâni începând din momentul măsurătorilor. De îndată ce acesta este gata, te vom chema la prima probă pentru a verifica dacă totul arată impecabil. În cazul în care va fi nevoie de ajustări, ne vom ocupa de acestea fără alte costuri suplimentare, iar în câteva zile vei primi costumul care îți va veni exact așa cum ți-ai dorit.

Chiar dacă durează între 4 și 6 săptămâni crearea lui, recomandăm ca o primă întâlnire la showroom-ul nostru să aibă loc cu cel puțin două luni de zile înainte de eveniment.

Prima probă, cea pe care o facem imediat după ce costumul a ajuns la showroom este, de cele mai multe ori, prima și singura probă. În cazul în care vor trebui aduse anumite ajustări costumului, va mai fi necesară și o a doua vizită la showroom.

Gama noastră de produse realizate pe măsură include: jeanși, cămăși, sacouri, veste, pantaloni, pantofi și curele.

Programează-te acum!