Fii cea mai admirată versiune a ta!

Costumul este un accent al personalității bărbatului cotidian și totodată cel mai personal obiect din garderoba sa.

Ce primești?

Garderobă eficientă

Petru ca stim cat de important e timpul pentru tine, „intram” in garderoba ta si o cladim impreuna, pentru a fi eficienta si a te invalui in cea mai buna si frumoasa versiune a ta.

Aprecierea celor din jur și incredere de sine

O astfel de versiune, se bucura de multa admiratie si apreciere. Ea inspira, iar mai mult decat toate, iti ofera bustul de incredere de care ai nevoie in fata provocarilor cotidiene.

Succesul personal

Increderea de sine, reprezinta prncipalul ingredient in atingerea succesului personal... indiferent de ce inseamna pentru tine succesul.

Produse

Gorunn navy suit
Gorunn grey suit

Cu atenție deosebită la detalii, navigăm împreună printre țesături, culori și modele unice, pentru a potența reflecția personalității tale.

Gorunn navy suit

Despre noi

Gorunn consultant 04

Modul în care bărbatul modern se îmbracă a devenit unul dintre cei mai importanți piloni de comunicare non-verbală. Fiecare postură a individului a devenit o parte integrantă dintr-o identitate care se dezvoltă perpetuu.

Nu suntem croitori și nici designeri vestimentari. Suntem șlefuitori de personalitate masculină pentru că acum mai mult decât niciodată, haina nu mai este o acoperire de sine, ci o adevărată descoperire de sine.

Gorunn consultant 06

Despre brand

Gorunn a apărut destul de firesc. Acesta nu reprezintă doar o specie a stejarului şi un lemn puternic, de esenţă tare, ci şi un simbol românesc. Creşte lent, dar o face organic. Îşi acceptă procesul creşterii, deoarece ştie că acesta îi va aduce o maturitate plină de asumare şi stabilitate.

Consider că există o legătură strânsă între arbore şi om. Asta fiindcă fiecare individ creşte unic şi este imperfect. Diferenţa, în schimb, este că arborele se acceptă aşa cum e şi nu aşteaptă validare şi confirmare din exterior.

Acesta este crezul Gorunn. Despre asta e bărbatul Gorunn.

El ştie că este imperfect, dar se acceptă aşa cum e. În schimb, alege să poarte hainele care îl reprezintă şi perfect aliniate contextului spre care se îndreaptă.

Asta fiindcă e capabil de a-şi impune să fie cea mai bună şi frumoasă versiune a sa în fiecare zi. El nu o face pentru că îşi doreşte să impresioneze pe cineva. El ştie că nu are de demonstrate nimic nimănui. Decât sie însuşi.

Showroom

Locație

PIAȚA AVRAM IANCU NR. 3 CLUJ-NAPOCA (HOTEL BEYFIN)

Program

L-V: 10:00–20:00 S: 10:00–18:00

Ce spun oamenii despre noi

Întrebări frecvente

Pretul difera in funtie de tesatura si optiunile pe care le alegi…insa pretul de pornire pentru un costum din doua piese, este de 2850 lei.

Crearea costumului durează între 4 și 6 săptămâni din momentul măsurătorilor. De îndată ce costumul e gata, te chemăm la prima probă, verificam daca totul arata impecabil, iar în cazul în care este nevoie de ajustări, ne ocupăm fără alte costuri suplimentare, iar în câteva zile primești costumul care îți vine exact așa cum ți-ai dorit.

Chiar daca dureaza intre 4 si 6 saptamani, crearea lui, recomandam ca o prima intalnire sa aiba loc cu cel putin doua luni de zile inainte de eveniment.

Prima proba, cea pe care o facem imediat dupa ce costumul(produsul) a ajuns in showroom…de cele mai multe ori, aceasta este si ultima proba. In cazul in care mai sunt necesare ajustari, va mai fi necesara si a doua vizita la showroom.

Jeansi, camasi, sacou, vesta, pantalon, pantofi si curea.

Programează-te acum!