Într-o lume tot mai orientată spre exterior, spre dorința de a epata întru așteptarea validării celor din jur, Gorunn e despre cel ce se orientează spre sinele său interior, iar exteriorul îl acoperă cu haine care-i reflectă interiorul.

Gorunnul crește organic asemeni oricărui arbore, dar totodată unic și imperfect, puternic și asumat fiind, el își acceptă imperfecțiunea și e recunoscător pentru unicitatea sa. Asemeni lui, bărbatul Gorunn poartă cele mai bune haine pentru că își propune să fie cea mai bună versiune a sa, în fiecare zi, în orice context. El știe că nu are de demonstrat nimic, nimănui.

Showroom Gorunn

Te așteptăm cu măsurătorile prgătite în showroom-ul nostru din inima Clujul.

Alegem împreună până și ultimul detaliu

Alegem împreună până și ultimul detaliu

Întrebări frecvente

Ce Înseamnă made-to-measure?

Costumele made-to-measure sunt costume făcute la comandă, exact pe măsura ta, cu fiecare element personalizat după propria ta dorință și personalitate.

Ce se poate personaliza la un costum?

La costumele noastre poți personaliza aproape tot de la țesătură, căptușeală, construcția interioară, lățimea umerilor, lungimea sacoului și a pantalonului, până la forma și poziția nasturilor, forma reverului, lațimea buzunarelor și chiar mai mult.

Care este prețul unui costum făcut la comandă?

Prețul costumelor noastre variază în funcție de opțiunile alese cum ar fi țesătura sau căptușeala, închiderea sacoului la un rând de nasturi sau la două, construcția sacoului și numărul de piese ale costumului. Prețul unui astfel de costum începe e de la 2850 lei.

Cât timp durează crearea costumului și cum arată procesul?

Crearea costumului durează între patru și șase săptămâni din momentul măsurătorilor. De îndată ce costumul e gata, te chemăm la prima probă, testăm dacă totul este perfect, iar în cazul în care este nevoie de ajustări, ne ocupăm fără alte costuri suplimentare, iar în câteva zile primești costumul care îți vine exact așa cum ți-ai dorit.

Din ce materiale sunt făcute costumele?

Costumele noastre sunt create din țesături de la de cei mai faimoși producători de țesături, Vitale Barberis Canonico, Reda, Dugdale, și Zegna. Costumele noastre sunt create din materiale 100% naturale precum lână, in, bumbac și mătase.

Costum sau ținută completă?

Aici la Gorunn te ajutăm cu întreaga ținută nu doar cu costumul. Vrem să te ajutam cu o ținută completă care include toate acesoriile de care ai nevoie de la cămașă, cravată sau papion, până la batista de buzunar, pantofi, șosete și parfumul potrivit.

Vreau un astfel de costum. ce trebuie să fac?

Te rugăm să ne suni la numărul de telefon 0728 848 696 sau să ne lași datele tale de contact iar noi te vom suna pentru a stabili o întâlnire în Showroom-ul nostru.